Hoe besteedt de financial het weekend?

 In Ontwikkeling

Meer dan 70.000 mensen kwamen zaterdag 13 oktober jl. bijeen in het oosten van het land om de crème de la crème van de internationale paardensport aan het werk te zien. Maar niet alleen sportief was er voldoende te genieten: dergelijke evenementen staan eveneens bol van de netwerkmogelijkheden.

Binnen de paardensportwereld is de Military een evenement van naam en faam. De grootste ruiters binnen de discipline crosscountry waren deze zaterdagse oktobermiddag aanwezig in Boekelo om punten in de wacht te slepen. Naast de grote namen bleek het weer – met zomerse temperaturen en een lustig schijnende zon – een geweldige trekpleister om deze 13e oktober naar de Military af te reizen.

Ook zij die binnen de financiële wereld hun sporen hebben verdiend – of hier inmiddels drukdoende mee zijn – zagen de nodige bekende gezichten, verspreid over het gehele terrein. Niet geheel verrassend: met sponsors als financieel detacheerder FBD, ABN AMRO (zowel Bank, New Business Personal Banking als Intermediaire Verkoop), Ascenzo Accountancy, verzekeraar Univé en Rabobank (Enschede-Haaksbergen) was de financiële wereld goed vertegenwoordigd. Naast genieten van sportief vertier was de Military andermaal een mooie gelegenheid om oude contacten aan te halen en nieuwe netwerken aan te boren.

Bekijk hieronder een impressie van de Military-zaterdag, verzorgd door Ivan Schuppert, marketingverantwoordelijke binnen FBD. Benieuwd wie we volgend jaar zien aan de Landleisterlaan in het Enschedese Boekelo!