Word jij de Financial van Morgen?

Ben jij op zoek naar je eerste/volgende baan in de financiële dienstverlening en wil je onder goede begeleiding je eigen groeipad bepalen?

Wij weten dat het niet eenvoudig is om de juiste richting in je carrière te bepalen. Je bent aan het werk en stelt jezelf de vraag; is dit het nou, heb ik de juiste keuze gemaakt? Waarom kiezen als je ook kunt experimenteren terwijl je aan het werk bent?

Als Financial van Morgen krijg jij de gelegenheid om je snel te ontwikkelen binnen de volgende vakgebieden:

⚫ Bankieren  ⚫  Verzekeren  ⚫  Risk & Compliance  ⚫ Finance & Control

Gedurende een periode van minimaal 1 jaar word je intensief opgeleid met behulp van onze FBD Academie en begeleid door onze ervaren professionals. Je bouwt aan een groot netwerk, doet veel praktische ervaring op en wordt intensief getraind op kennis en vaardigheden.

Wie is FBD en wat doet FBD? Check het hier

fvm-website-wie-ben-jij-

We zijn in januari gestart met dit programma. Lees hieronder hoe dit programma eruit ziet. Wil jij ook starten? Je kunt in principe maandelijks instromen waarna jouw jaar start.

Start opdracht

Zodra je in dienst komt bij FBD start je eerste  opdracht bij de opdrachtgever

Ontwikkeling

Jouw opdracht is begonnen. Je ontwikkeling start nu en komt in een echte stroomversnelling terecht!
Vanaf nu kom je periodiek samen tijdens terugkomdagen. Hier deel je met de andere Financials van Morgen jouw ervaringen en doe je nieuwe relevante kennis en vaardigheden op die jou verder helpen tijdens je dagelijkse werk.

Extra vakgerichte opleidingen

Vanuit een Persoonlijk Ontwikkel Plan volg je de benodigde vakgerichte opleidingen die per vakgebied kunnen verschillen. Denk hierbij aan het volgen van relevant e-learnings, behalen van je wft’s, training zakelijke communicatie of projectmanagement. Dit volledig afgestemd op jouw wensen en behoefte en met de nodige relevantie voor jouw vakgebied.
Tevens word je gedurende dit eerste jaar gecoacht en begeleid door één van onze ervaren professionals in de vorm van een buddysysteem.

Feestelijk vervolg

Na dit jaar sluit je het traineeprogramma feestelijk af. Hierna zorgen wij ervoor dat jouw ontwikkeling gedurende je loopbaan binnen FBD continu doorgaat, zodat jij als financial vandaag en morgen het verschil kunt blijven maken bij onze opdrachtgevers.

fvm-programma

Lees meer

Claudia Westerhof - van Dalen

‘Mijn eerste opdracht was als financieringsspecialist Food & Agri bij Rabobank Zwolle. Na deze opdracht ben ik geplaatst als financieringsspecialist bij Rabobank Groningen-Drenthe. Dit bevalt heel erg goed. Ik leer ontzettend veel nieuwe dingen en vind het veel leuker dan ik van tevoren had gedacht. Hiervoor was ik accountmanager MKB en had ik veel contact met klanten, ik dacht dat ik dat zou missen. Maar ik vind het nu juist heerlijk om me helemaal vast te bijten in een post.

FBD laat mij heel vrij, maar begeleidt toch ook heel goed. Ik heb geregeld een gesprek met mijn accountspecialist over hoe het gaat en waar ik naar toe wil. Mijn contact met FBD en mijn accountspecialist is voor mij nu top. De kennissessies die FBD vanuit de Academie organiseert, heb ik tot nu toe bijna allemaal gevolgd en waren heel interessant. Zo blijf je leren.’

Lees meer

Caro Alferink

‘In 2020 studeerde ik af in een gekke tijd vanwege corona. Het bedrijfskunde diploma opende nieuwe wegen. Ik zette mijn CV op Indeed, waarna Ellen van FBD contact met mij opnam. Ik voelde me er meteen thuis, want het was precies wat ik zocht. Eerst al de talentenscan die je krijgt. Die laat je zien wie je bent, welke rollen bij je passen en hoe je je kunt ontwikkelen. Daarnaast coacht FBD je in waar je naartoe wilt. Vanuit dat perspectief wordt er ook een opdracht bij je gezocht. Ik zie kansen in een managementfunctie. Via de bank en FBD krijg ik vakgerichte opleidingen aangeboden die mijn loopbaan in een stroomversnelling brengen. Ook de FBD Dagen en het talentprogramma Financials van Morgen, maken dat ik me op mijn plek voel. Ik zie FBD als een partner die me verder helpt om door te groeien naar een managementrol, waarbij ik verandering in organisaties kan aanjagen.’

In januari 2022 is onze groep Financials van Morgen gestart.

Schrijf je hier in!

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Motivatie

  Meer weten?

  Laat het ons weten

  LinkedIn