Word jij de Financial van Morgen?

Ben jij op zoek naar je eerste/volgende baan in de financiële dienstverlening en wil je onder goede begeleiding je eigen groeipad bepalen?

Wij weten dat het niet eenvoudig is om de juiste richting in je carrière te bepalen. Je bent aan het werk en stelt jezelf de vraag; is dit het nou, heb ik de juiste keuze gemaakt? Waarom kiezen als je ook kunt experimenteren terwijl je aan het werk bent?

Als Financial van Morgen krijg jij de gelegenheid om je snel te ontwikkelen binnen de volgende vakgebieden:

⚫ Bankieren  ⚫  Verzekeren  ⚫  Risk & Compliance  ⚫ Finance & Control

Gedurende een periode van minimaal 1 jaar word je intensief opgeleid met behulp van onze FBD Academie en begeleid door onze ervaren professionals. Je bouwt aan een groot netwerk, doet veel praktische ervaring op en wordt intensief getraind op kennis en vaardigheden.

Wie is FBD en wat doet FBD? Check het hier

fvm-website-wie-ben-jij-

We starten in januari 2022 met dit programma. Lees hier hoe het programma eruit ziet.

Start opdracht

Zodra je in dienst komt bij FBD start je eerste  opdracht bij de opdrachtgever

Ontwikkeling

Jouw opdracht is begonnen. Je ontwikkeling start nu en komt in een echte stroomversnelling terecht!
Vanaf nu kom je periodiek samen tijdens terugkomdagen. Hier deel je met de andere Financials van Morgen jouw ervaringen en doe je nieuwe relevante kennis en vaardigheden op die jou verder helpen tijdens je dagelijkse werk.

Extra vakgerichte opleidingen

Vanuit een Persoonlijk Ontwikkel Plan volg je de benodigde vakgerichte opleidingen die per vakgebied kunnen verschillen. Denk hierbij aan het volgen van relevant e-learnings, behalen van je wft’s, training zakelijke communicatie of projectmanagement. Dit volledig afgestemd op jouw wensen en behoefte en met de nodige relevantie voor jouw vakgebied.
Tevens word je gedurende dit eerste jaar gecoacht en begeleid door één van onze ervaren professionals in de vorm van een buddysysteem.

Feestelijk vervolg

Na dit jaar sluit je het traineeprogramma feestelijk af. Hierna zorgen wij ervoor dat jouw ontwikkeling gedurende je loopbaan binnen FBD continu doorgaat, zodat jij als financial vandaag en morgen het verschil kunt blijven maken bij onze opdrachtgevers.

fvm-programma

Lees meer

Ernst Weda

“Ik stel inkomensverklaringen op voor ondernemers die privé een investering willen doen. Toen ik voor het bankvak koos, wilde ik mensen helpen dromen verwezenlijken. Een zakelijke uitbreiding of een verhuizing helpen realiseren. Ik ga op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Werkelijk in gesprek met ondernemers. Mooi vak. Welke afwegingen maak je als ondernemer, wat zijn je toekomstplannen? Bij FBD word ik via een coach begeleid om mijn eigen stappen op mijn carrièrepad te realiseren. Financieringsspecialist of kredietanalist is mijn volgende ambitie. FBD helpt mij dat groeipad door te maken, aldus Ernst”.

Lees meer

Annemarie Holterman

‘Ik weet nog goed hoe ik in december 2017 begon aan mijn eerste opdracht. Ik mocht beginnen als Assistent Accountmanager MKB. Het voelde even weer als stage lopen. Daarvoor had ik gewerkt als online marketeer maar dit bood mij niet voldoende uitdaging. De overstap naar het bankwezen was een sprong in het diepe. In het begin spannend, maar tegelijkertijd interessant. Hoewel ik veel te leren had, verbaasde het me hoe snel de ontwikkeling ging.’

In januari start de eerste lichting Financials van Morgen.

Schrijf je hier in!

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Motivatie

Meer weten?

Laat het ons weten