FBD introduceert:

De Financials van Morgen

Kunt u de nieuwe generatie talenten vinden en binden? Is uw organisatie toekomstbestendig in de tijd van vergrijzing, de krappe arbeidsmarkt, de snelle veranderende digitale wereld en tal van andere ontwikkelingen?

Met het Financials van Morgen programma van FBD, haalt u vandaag een talent in huis die morgen het verschil maakt voor uw organisatie!

Kenmerkend voor deze actieve en ambitieuze talenten is dat zij in een veranderende werkomgeving het verschil maken en in relatief korte tijd veel kunnen leren en willen investeren in hun eigen ontwikkeling. De Financials van Morgen zijn hoogopgeleid, beschikken over sterke sociale vaardigheden en worden geselecteerd op hun groeipotentie. Daag ze uit, zet ze in op complexe projecten en laat uw organisatie groeien en ontwikkelen.

Wij nemen voor u het werven en opleiden van talent volledig uit handen. In een deels groepsgericht en deels individueel opleidingsprogramma trainen en coachen wij de Financials van Morgen hoofdzakelijk op competenties en vaardigheden, waardoor het aanwezige talent optimaal wordt benut. Ze weten beter wie ze zijn, wat ze kunnen en hoe ze zaken moeten aanpakken. Daarmee dragen de Financials van Morgen bij aan uw organisatie van morgen.

Iedere Financial van Morgen is bij de start van het talentprogramma direct voor 36-40 uur per week beschikbaar voor uw organisatie. Door ons landelijk netwerk kunnen we in alle regio’s Financials van Morgen bieden.

fvm-wit

FBD Financieel Professionals

FBD bemiddelt intussen 20 jaar financiële professionals. Dit doen we op basis van detachering, deta-vast of werving & selectie. Hierbij richten wij ons op de specialismen bankieren, verzekeren, risk & compliance en finance & control. Met onze nuchtere mentaliteit, groot landelijk netwerk en uniek wervingsproces versterkt FBD de financiële sector. Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor hebben wij zelfs onze eigen FBD Academie opgericht. Dat levert gemotiveerde medewerkers op die het allerbeste uit zichzelf willen en kunnen halen en dat direct kunnen toepassen binnen uw organisatie.

Talentscan

FBD onderzoekt de ontwikkelpotentie van Professionals door hun talenten (unieke persoonseigenschappen) te meten en competenties (wat iemand laat zien) te voorspellen.

Hoe meer het talent aansluit bij wat gevraagd wordt aan competenties hoe meer ontwikkelmogelijkheden! We noemen dit de persoonlijke ontwikkelpotentie.

Naast deze potentie kijken we ook naar drijfveren en behoeften. In welke context komt iemand het meest tot zijn recht? Wat heeft iemand echt nodig qua context om zijn talenten optimaal te ontwikkelen?

Onze werkwijze

Maatwerk

Voordat we starten gaan wij met u in gesprek om de ideale Financial van Morgen voor uw organisatie te definiëren. 

Werving

De potentiële Financial van Morgen doorloopt een streng en uitgebreid selectietraject.  

Ontwikke ling

De Financial van Morgen volgt eerst een algemene opleiding gericht op vakkennis en professionele vaardigheden.

Start

De Financial van Morgen is vanaf nu inzetbaar voor uw organisatie.

Groeien

Gedurende een jaar begeleiden, ontwikkelen en trainen wij vanuit FBD de Financial van Morgen. Hoe we dit doen? Dat vertellen we u graag.

Nieuwsgierig? Laat hier uw gegevens achter

    Of neem contact op met

    ivan-schuppert-fbd-2021-41