Uitzending Financials van Morgen bij New Business Radio! Thema: arbeidsmarkt en finance

 In Organisatie

Donderdag 14 maart was het tijd voor de tweede radio-uitzending van Financials van Morgen op New Business Radio! Hadden we het een maand geleden over compliance, deze keer focusten we ons op het thema ‘arbeidsmarkt en finance’.

De arbeidsmarkt en de financiële sector zijn allebei druk in beweging: op welke manier Beïnvloedt dit het vooruitzicht van de financial van morgen? We praatten er afgelopen donderdag over, allereerst met Han Mesters, sector banker bij ABN Amro en een pleitbezorger van human capital als voornaamste waarde binnen het werken voor en bij financiële instellingen.

Daarnaast spraken we met Ziv Baida (blogger Insights Unboxed) over de rol van data binnen de werkzaamheden van de financial van vandaag én morgen. Futuroloog Marcel Bullinga (schrijver van het boek Iedereen aan de robot) praatte ons bij over de rol van robots binnen de financiële sector. Henk Kelder, algemeen directeur van financieel detacheerder FBD, ging in op de verschillende werkwijzen en -vormen in de financiële sector (o.a. detacheren, in dienst treden, je als zzp’er laten detacheren).

Han Mesters

Ziv Baida

Henk Kelder

Marcel Bullinga

Liever de podcasts terugluisteren op Soundcloud? Klik dan hier!